AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

KOM JE MEEHELPEN?

Mede dankzij de hulp van veel vrijwilligers waren de voorgaande edities een grandioos succes! Ook dit jaar zijn zij onmisbaar.
Wil jij ons een handje komen helpen met op- en afbouw, aan de kassa of in de koek & zopie? Of bij de ijsbaan in de schaatsverhuur, als toezicht op de baan of de toegangscontrole? Lees de omschrijving bij de functie en meld je aan via het aanmeldformulier! Vergeet niet alle velden in te vullen. Het is mogelijk meerder functies aan te vinken.

Als je na verzenden BEDANKT in je scherm ziet, is je aanmelding gelukt.

Houd 5 januari 2020 vanaf 17.00 uur alvast vrij in je agenda! We sluiten de IJsmarkt dan feestelijk af voor alle vrijwilligers met vrij schaatsen en een drankje!

In de Koek en Zopie verkoop je koffie, thee, warme chocolademelk, soep, koek en snoepgoed. Ook het opruimen en bijvullen ontbreekt bij deze functie niet.

Je zorgt voor de uitgifte en inname van de schaatsen en dat een schaatser de juiste maat schaats krijgt.
Als de schaatsen zijn ingeleverd, maak je ze schoon en zet ze weer in de stelling.

Je staat zoveel mogelijk met z’n tweeën. Je controleert of iedereen, die op het ijs gaat, een entreebewijs heeft. Daarnaast houd je de activiteiten op het ijs in de gaten, zodat iedereen het gezellig heeft en plezier kan hebben. Van de organisatie krijg je een warme jas te leen.

De ijsbaan en de tenten worden op- en afgebouwd. Jij helpt mee met het op- en/of afbouwen van de tenten, chalets en en het inrichten daarvan.
Je bent beschikbaar in de week van 2 t/m 6 december 2019 en/of 6 t/m 10 januari 2020.

Je verkoopt de entreekaartjes, schaatsverhuur-kaartjes en consumptiebonnen.
Je moet 18 jaar of ouder zijn om achter de kassa te kunnen helpen.

Aanmeldformulier

VRIENDEN VAN DE IJSMARKT

EEN BEDANKJE AAN ALLE SPONSOREN